Om Hållbar Kost

Jag som driver Hållbar Kost heter Christina Jonsson och är licensierad kostrådgivare. På denna sida kan du boka mig om du till exempel behöver hjälp med din kost, vägledning eller bara lite ny inspiration i din matlagning. 

 

Både kost och träning har alltid varit ett stort intresse hos mig därför bestämde jag mig för att utbilda mig till kostrådgivare, för att sedan även kunna inspirera andra till att också äta gott och hälsosamt och vilka fördelar det kan ge.

I samband med utbildningen lärde jag mig hur otroligt mycket vi kan påverka med vår kost och hur viktigt det är att vi får i oss det vi behöver för att vi ska vara friska och må bra.

 

 

Som kostrådgivare vill jag visa att nyttig mat inte behöver vara varken svårt eller tråkigt. Mat ska vara enkelt och kravlöst, men samtidigt gott och hälsosamt.

Det bästa du kan investera i är din egen hälsa!